bikini's kopen online

Dameskleding Oisterwijk

De zoektocht naar een perfect passend badpak of bikini wordt vaak als lastig beschouwd. Door de juiste pasvorm en kleurkeuze til jij jouw beachlook naar het volgende niveau. Zo staat badmode in pastel kleuren mooi bij zongebruinde of getinte dames en maken felle kleuren een lichte huid sprekender. Wanneer je een badpak of bikini uitzoekt is het slim om ook met je lichaamsbouw rekening te houden.

Die bieden extra stevigheid en ondersteuning. Heb je een kleinere cup? Dan is een triangle bikini jouw match! Bij ons heb je keuze uit halter bikini tops, push up, voorgevormde tops, naadloos, balconette, triangel, strapless en nog veel meer! Het topje kun je matchen met een broekje naar wens. Zo hebben we bijvoorbeeld shorts of tailleslips voor een flatterend effect en slips die iets minder verhullen.

Online Design Kleding Vinden & Bestellen

Trendy met het badpak! De zomer is in zicht en dat betekent Summer Sale! Zomerjurkjes, sandalen, korte broeken en zwemkleding hangen allemaal te lonken in de winkel. De uitverkoop is voor mij altijd een moment om wat dingen te kopen die ik normaal niet zo snel uit de rekken zal trekken.

Deze zomer is mijn oog gevallen op het badpak. Ik zat wat in webshop te kijken waar nu een heleboel afgeprijsde badpakken te vinden zijn. Er zijn zelfs meer badpakken en tankini’s dan bikini’s te vinden. Als klein meisje droeg ik vaak badpakken, maar op een gegeven moment kon je daar echt niet meer in verschijnen.

Dameskleding 2020

Sindsdien heb ik altijd een bikini gedragen. Maar het hoewel het nog steeds wel een ‘statement piece’ is als je er als jonge vrouw mee op het strand verschijnt. Toch is het eigenlijk best heel bijzonder dat de bikini tegenwoordig zoveel normaler is dan het badpak als je de geschiedenis van de bikini bekijkt.

Er was echter geen model bereid om zo onzedig de catwalk op te gaan en uiteindelijk moest er een naaktmodel aan te pas komen om het ontwerp van Louis Réard te showen! Je kunt het je in een tijd waarin velen zonder problemen topless op het strand verschijnen niet meer voorstellen, maar destijd waren de reacties heel heftig.

Dameskleding Lisse

En toch ga ik lekker eigenwijs nazomeren in een badpak. Liefs Kelly Volg mij via , of of .

(Last Updated On: May 18, 2021) Badpakken trends 2021 – bikini trends 2021 Badpakken 2021 & bikini’s 2021 [shopsuite_snippet id=5360] bikini-modetrends Bron: unsplash 1. Wilde dieren, bloemenprints & jungle Dierenprints is een trend die we al jarenlang zien terugkeren, al zijn het vaak net weer iets andere dierenprints die tevoorschijn komen.

Dameskleding Lisse

Je kan ook heel leuk mixen en matchen met deze trend. 2. Bikini’s en badpakken met mouwen en hoge broekjes We zien dit jaar veel meer bijzondere badpakken en bikini’s met heel bijzondere details: ze hebben mouwen, een hele hoge taille, één mouw,… ze zijn zeg maar meer ‘bedekt’. Dat klinkt misschien heel erg gek, maar die ‘bedekte’ bikini’s en badpakken zijn echt helemaal on trend nu! Zeg nu zelf, zien ze er niet fantastisch uit? 3.

Trendy beugel push-up bikini met vlindermotief, trendy bikini's online,  -sassymania.nlTrendy Roze Push-Up Gedraaide Bandeau Bikini - Uwantisell.nl


Toegegeven, niet iedere vrouw voelt zich even comfortabel in deze hoog uitgesneden badpakken en bikini’s, maar ze zorgen er wél voor dat je benen kilometers lang lijken. Hou je heel erg van deze trend? Dan is dit hét seizoen om je bikini’s en badpakken in te slaan. 4. Mesh accenten Ook deze fashion trend zien we al enkele jaren terugkomen: mesh in je badpak of bikini.

Dameskleding Dordrecht

5. Badpakken met riemen Als je dol bent op vintage badpakken of vintage style swimwear, ga je deze trend helemaal fantastisch vinden! 6. Diepe v-hals en v-vorm Een diepe v-hals alleen maar voor je t-shirt of truien? Nee hoor: ook in swimwear zien we in 2021 de diepe v-hals terugkomen.

7. Ruches De badpakken en bikini’s mogen dit jaar een beetje tuttig zijn: we zien weer dat ruches terugkomen. Ideaal om een accent te leggen op je boezem of op je billen, afhankelijk van waar de ruches op je badpak of bikini zitten. lascana-badpak-badpak-met-volants-zwart 8. Vierkante halslijn Van deze swimwear trend ben ik zelf ook enorm fan: een vierkante halslijn.

Dameskleding Maat 46

Een vierkante halslijn is ideaal om je boezem in de spotlight te zetten én is nog eens heel flatterend ook. badpak-polkadots badpak-jurkje 9. One shoulder badpakken en bikini’s Ook een trend die ikzelf heel erg leuk vind in de : one shoulder badpakken en biniki’s. Toegegeven, dit is niet ideaal als je bijvoorbeeld grotere borsten hebt die veel steun nodig hebben, maar ooh… wat staan die one shoulder bikini’s leuk! 10.

Bij bikini’s zien we het nu ook stilletjesaan opduiken, maar het komt meestal voor bij de badpakken. Ideaal als je een badpak wilt dragen, maar toch de look wilt van een bikini. monokini-badpak-uitgesneden-ringen 11. Sportieve bikini’s en badpakken Hierboven haalde ik het al eventjes aan: de sporty spice-stijl is weer helemaal terug! Onze badpakken en bikini’s mogen weer helemaal sportief zijn (zelfs al zijn we dat zelf niet en liggen we gewoon aan het strand te bakken – wel insmeren, hoor!).

Kleding Online Bestellen? - Fashion Webshop

Asymmetrische halsuitsnijding Ook heel erg mooi en superflatterend: asymmetrische halsuitsnijdingen. Mijn favoriete tops hebben ook een asymmetrische halsuitsnijding, dus ik ben helemaal te vinden voor deze trend! 13. Vinyl badpakken en bikini’s Deze badpakken en bikini’s uit vinyl zijn al lang niet meer alleen voor op festivals à la Coachella, maar je kan ze ook gewoon aan naar het strand! (lees ook: ) 14.

Deze grote modetrends trekt dus ook helemaal door naar de en de voor dit jaar, en helemaal terecht! 15. Bijzondere uitsnijding De badpakken en bikini’s hebben dit jaar vaak een erg bijzondere uitsnijding: soms bij de hals, soms bij de heupen,… lascana-badpak-italy-zwart 16. Broderie Broderie als swimwear klinkt misschien niet zo geschikt, het is het wel! De nieuwste badpakken en bikini’s zijn namelijk gemaakt uit broderie of ermee versierd, maar er zit natuurlijk gewoon een normale voering in, waardoor het niet gaat doorschijnen. Bikini .

Dameskleding Leiden

Je kan dan het beste kiezen voor een hoog uitgesneden bikinibroekje dat ook high waisted is. Zo verleng je je benen en creëer je een taille. Omgekeerde peer: dan zijn jouw schouders breder dan je heupen. Het is belangrijk om de aandacht naar beneden te halen. Kies voor opvallende bikinibroekjes met printjes en details zoals ruches, strikjes en franjes.

Peerfiguur: dan heb je smalle schouders en bredere heupen. Het is belangrijk om de nadruk op je bovenlichaam te leggen in plaats van op je onderlichaam. Je kan voor een bandeaubikini kiezen om je schouders breder te laten lijken, de bikinitop mag lekker opvallend zijn, maar het bikinibroekje mag wat rustiger.

Kleding & Accessoires - Vandaag Besteld Morgen In Huis

Atletisch figuur: ook wel rechthoekig genoemd. Je hebt subtiele rondingen, je zou graag wat meer vorm willen creëren met jouw bikini. Dan kun je kiezen voor wat opvallendere modellen zoals met ruches, prints, franjes en strikjes. Zandloperfiguur: dan heb jij een smalle taille waardoor jouw heupen en schouders wat uitsteken.

Wil je de bikini wat kleiner laten ogen? Kies dan voor een effen, rustige kleur. Welke bikini past bij mijn huid? Een leuke bikini moet niet alleen bij je figuur passen maar ook bij je huidskleur. Heb jij een koude ondertoon? Kies dan een bikini in blauwtinten, maar ook wit of zwart staat mooi bij een koude ondertoon.

Dameskleding Bonprix

Het meest belangrijke is echter dat jij jezelf mooi en fijn voelt in jouw bikini naar keuze! Als jij je zelfverzekerd voelt in jouw bikini, dan straal je dat ook echt meteen uit. Voel jij jezelf fijn in een roze bikini, ga daar dan voor! Hou jij van een high waist bikini? Dan koop je dat lekker.



Prijs, Merk, Opties, Doelgroep, Kleur, Personages, Print, Maat, Cup, Grote maten, Materiaal, Thema's, Sportkleding, Winkel, Fanshop, Verberg filters Bikinitopjes, Bikinibroekjes, Tankini's, Push-up bikini's, Dames, Kind, Heren, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Grote maten, Corrigerende kleding, Tot €30€30 - €40Vanaf €40Tankini dames heva ond zwart €19,(646) Onze teams ontwikkelden dit badpak voor dames die gestart zijn met zwemmen en van het water willen genieten in een heel vrouwelijk badpak.-10%nieuw, Strandshort Salty Tan ROXY.

Dameskleding Only

Maten L. GRIJS kleur €44,99La, Redoute. nl Prijsdaling: €5,-Strandshort Salty Tan ROXY. Maten XL. Antraciet kleur. Details • Striklint aan de taille met pompons • Volledig elastische tailleband Samenstelling en onderhoud • 100% polyester • Onderhoud : zie etiket, Beugeltankini, LASCANA €69,99Lascana. nl(1k+) Het actuele design garandeert een stijlvolle en modieuze uitstraling! Buikbedekkend model met modellerende versteviging bij de borst.

Verstelbare bandjes en onderbuste-elastiek. Broekje met voorvoering. Van 80% polyamide, 20% Elastan (Lycra®). Voering van 100% polyester. Steunende inzet van 82% polyamide, 18...Beugeltankini, H.I.S €58,99Otto. nl Met mooi bloemmotief. Verstelbare bandjes. Top in modellerend A-model: sluit niet strak aan en verbergt de buik. Gevoerd broekje. Van 82% polyamide, 18% Elastan.

Dameskleding Franeker

com(5k+) Calvin Klein bikini voor meisjes in de kleur roze. Deze halterbikini bestaat uit een topje, voorzien van een elastische band met kliksluiting aan de achterkant, en een broekje met een elastische tailleband. De ingebreide tekst maakt het model helemaal af. Wie wil deze bikini nou niet?! Tankini dames heva mipy zwart €19,99Decathlon.

LASCANA beugeltankini met origineel printdessin €64,99Otto. nl Badmode van LASCANA, met een moderne print, elk in 2 mooie kleurencombinaties. Top in flatteus A-model: sluit niet strak aan en verhult de buik. Verstelbare bandjes. Onder de buste aan te passen. Bij de buste en voor bij het broekje gevoerd. Van 80% polyamide, 20% Elastan.

Dameskleding Domburg

materiaal. Maten 34 (FR) - 32 (EU). ROZE kleur €20,99La, Redoute. nl Prijsdaling: €9,-Bikini bustierbeha in gerecycleerd polyester LA REDOUTE COLLECTIONS. Maten 42 (FR) - 40 (EU). roze kleur. Details • Apart verkocht bovenstuk • Uitneembare binnencups • Zonder beugels • Effen • Asymmetrisch bustier • Vaste strik op een schouder • In gerecycleerd polyester Repreve® • Voering in gerecycleerd polyester, Samenstelling en onderhoud • Voorn...s.

nl(1k+) Buikbedekkend model met verstelbare schouderbandjes en onderbuste-elastiek rondom. Mix-kini in de trendkleuren van dit seizoen. 5 tops en 4 broekjes om naar wens te mixen. Zachte microfiberkwaliteit van 84% polyamide, 16% Elastan. Voering: 100% polyamide. nieuw, Zwemrokje una zwart €9,99Decathlon. nl(646) Onze productontwikkelingsteams ontwierpen dit zwemrokje voor beginnende zwemsters die regelmatig zwemmen.-35%nieuw, Tankini bovenstuk met grafisch motief LA REDOUTE COLLECTIONS.

Dameskleding Maastricht

Maten 36 (FR) - 34 (EU). ROOD kleur €19,49La, Redoute. nl Prijsdaling: €10,50Tankini bovenstuk met grafisch motief LA REDOUTE COLLECTIONS. Maten 42 (FR) - 40 (EU). Bedrukt Pruim kleur. Details • Apart verkocht bovenstuk • Uitneembare binnencups • Zonder beugels • Grafisch motief, Samenstelling en onderhoud • Voornaamste stof : 92% polyamide, 8% elasthan • Voering : 100% polyester • Voering cups : 100% polyester • Vulling : 10...Beugeltankini, LASCANA €59,99Otto.

Flatteuze top, verbergt de buik en is niet te strak. Onder de borst aan te passen. Verstelbare bandjes. Gevoerde buste. Broekje voor gevoerd. Van 80% polyamide, 20% Elastan (Lycra®). Voering: 100% polyester. Bikinibroekje voor surfen sofy tobi maldives striksluiting €3,99Decathlon. nl(646) Ons team, bestaande uit surfsters van elk niveau, ontwikkelde deze badkleding voor beginnende surfsters die op kleine golfjes surfen.

Dameskleding Leeuwarden

nl Met trendy animalprint. Buikbedekkende top, onder de buste aan te passen. Verstelbare bandjes. Gevoerde buste. Broekje met steunend voorpand. Van 80% polyamide, 20% Elastan (Lycra). Voering: 100% polyester. nieuw, Bandeau bikinibeha, geruit vichy LA REDOUTE COLLECTIONS. materiaal. Maten 42 (FR) - 40 (EU). ZWART kleur €19,99La, Redoute. nl Bandeau bikinibeha, geruit vichy LA REDOUTE COLLECTIONS.

geruit zwart/wit kleur. Details • Apart verkocht bovenstuk • Bandeau • Uitneembare binnencups • Zonder beugels • Geruit motief, Samenstelling en Onderhoud • Voornaamste stof : 48% polyester, 43% polyamide, 9% elasthan • Voering: 100% polyester • Voering cups : 100% poly...Bikinibroekje dames nora pagi hoge taille corrigerend €14,99Decathlon. nl(646) Ons team, zelf surfsters van elk niveau, ontwikkelde deze badkleding voor gevorderde surfsters die surfen op golven van minder dan een meter hoog.-10%nieuw, Tankini met binnencups Palazzo SANS COMPLEXE.

Goedkope Dameskleding Bestellen? Online - Zomerkleding

Maten 38/40 (FR) - 36/38 (EU). ZWART kleur €45,90La, Redoute. nl Prijsdaling: €5,10Tankini met binnencups Palazzo SANS COMPLEXE. Maten 46/48 (FR) - 44/46 (EU). Zwart/Wit kleur. De Palazzo-lijn wordt gekenmerkt door zijn visuele, grafische print. Tussen zebra en kant, deze print met trompe l'oeil-effect is zeer actueel en elegant. Details • Apart verkocht bovenstuk • Met binnencups • Zonder beugels • Grafisch motief, Samenstelling en...Bikinibroekje tanga lulu paradise ver uitgesneden €14,99Decathlon.

nieuw, Bikinibeha in bandeau model LA REDOUTE COLLECTIONS. materiaal. Maten 34 (FR) - 32 (EU). GROEN kleur €17,99La, Redoute. nl Bikinibeha in bandeau model LA REDOUTE COLLECTIONS. Maten 44 (FR) - 42 (EU). Groen kleur - leuke crop top kopen . Details • Apart verkocht bovenstuk • Afneembare bandjes • Met binnencups • Zonder beugels • Effen, Samenstelling en onderhoud • Voornaamste stof : 80% polyamide, 20% elasthan • Voering : 100% polyester • Voering cups : 92% polyester, 8% elasthan • Vulling : 100%...nieuw, Tankini bovenstuk LA REDOUTE COLLECTIONS.

Goedkope Kleding Online Bestellen? Olivia & Kate Fashion

Maten 34 (FR) - 32 (EU). ZWART kleur €24,99La, Redoute. nl Tankini bovenstuk LA REDOUTE COLLECTIONS. Maten 40 (FR) - 38 (EU). Zwart kleur. Details • Apart verkocht bovenstuk • Uitneembare binnencups • Zonder beugels • Effen, Samenstelling en onderhoud • Voornaamste stof : 80% polyamide, 20% elasthan • Voering : 92% polyester, 8% elasthan • Voering cups : 100% polyester • Vulling: 100% polyurethaan • Machinew...nieuw, Zwangerschap tankini, 2-delig Maori CACHE COEUR.

Trendy beugel bikini met print, sexy bikini's online, -sassymania.nlBikini Trendy Halter Beugel Choco van Phax


Maten 38 (FR) - 36 (EU). ZWART kleur €75,-La, Redoute. nl Zwangerschap tankini, 2-delig Maori CACHE COEUR. Maten 38 (FR) - 36 (EU). Zwart kleur. Details • 2-delig • Met schouderbandjes • Afneembare bandjes • Met binnencups • Zonder beugels • Effen • Badmode aangepast voor tijdens de zwangerschap, Samenstelling en onderhoud • 75% polyamide, 18% elasthan, 7% polyester • Onderhoud : zie etiket, HEMA Dames Bikinibroekje Hoog Corrigerend Zwart (zwart) €14,-Hema.

Dameskleding Lisse

Want de corrigerende voering aan de voorkant maakt je buik platter. De bikinislip heeft een hoge taille en is helemaal gevoerd. De producteigenschappen: materiaal samenstelling: 80% polyamide / 20% elastaan / lining: 90% polyester / 10% elastaan. wasvoorschriften...Brazilian bikini broekje zwart dames sana €6,99Decathlon. nl(646) Ons team, bestaande uit surfsters van elk niveau, ontwikkelde deze badkleding voor ervaren surfsters die op alle soorten golven surfen.-35%LASCANA monokini €38,99Otto.