Alles wat je moet weten over het visum voor Indone
visum indonesie

Is een visum vereist voor een bezoek aan Bali in 2024?



Visumvereisten voor Bali in 2024

In 2024 hebben Nederlandse reizigers nog steeds een visum nodig om Bali te bezoeken. Het visum kan eenvoudig online worden aangevraagd voor een verblijf van maximaal 30 dagen.

Visumvrijstelling voor kort verblijf

Voor een kort verblijf van maximaal 30 dagen hebben Nederlandse reizigers geen visum nodig voor Bali. Dit geldt voor toeristische doeleinden en zakenreizen. Het is belangrijk om de actuele visumvereisten te controleren voordat je op reis gaat.

Hoeveel kost het om Visa on arrival in Indonesië te verkrijgen?



Kosten voor Visa on Arrival in Indonesië

Het verkrijgen van een Visa on Arrival in Indonesië kost $35 USD voor een verblijf van maximaal 30 dagen.

Extra kosten bij Visa on Arrival in Indonesië

Naast de $35 USD voor het visum kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht, zoals bijvoorbeeld een administratieve vergoeding van $10 USD. Het is handig om hier rekening mee te houden bij het plannen van je reis naar Indonesië.

Heb je een visum voor Indonesië nodig

Is een visum vereist voor Indiërs die naar Bali reizen?



Visumvereisten voor Indiërs naar Bali

Nee, Indiërs die naar Bali reizen voor toeristische doeleinden kunnen gebruik maken van een visumvrije regeling voor een verblijf van maximaal 30 dagen.

Visum bij aankomst

Indiërs kunnen bij aankomst op de luchthaven een visa on arrival aanvragen tegen betaling van een vergoeding. Het is belangrijk om te controleren of je aan alle vereisten voldoet voordat je naar Bali reist.



Meer info: b211 visa indonesia

Heb je een visum nodig om naar Indonesië te reizen?



Ja, een visum is verplicht voor Nederlandse reizigers die naar Indonesië willen gaan. Dit visum kan op verschillende manieren worden verkregen, zoals bij aankomst op de luchthaven of door een e-visum aan te vragen.

Het is belangrijk om vooraf de actuele visumvereisten te controleren, aangezien deze kunnen veranderen. Zorg ervoor dat je alle benodigde documenten en informatie bij de hand hebt om een soepele reiservaring te garanderen.



Heb je een visum nodig om naar Indonesië te reizen